Klant login
Track & Trace

Gebroeders van Eijk is sinds 1908 een echt familiebedrijf, waar iedereen elkaar kent en waar de mens voorop staat. Na meer dan een eeuw zijn service en flexibiliteit nog steeds de sleutelwoorden.

Uw goederen veilig en snel afleveren, dat is het doel van Gebroeders van Eijk. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen ongeschonden wordt afgeleverd. Of het nu gaat om een kleine of grote zending, uw producten worden door ons tijdig afgeleverd. Gebroeders van Eijk onderscheidt zich al meer dan een eeuw door kwaliteit, service, flexibiliteit en betrouwbaarheid. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw zendingen in de Benelux tegen een scherpe prijs.

Inmiddels beschikt Gebroeders van Eijk over een overslaglocatie in Asten van 10.000 m2 en een opslaglocatie in Someren van 15.000 m2. Samen met onze 135 medewerkers verzorgen we de opslag voor 20.000 pallets en leveren we dagelijks zo’n 1050 transportzendingen in de Benelux.

Servicegericht

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

Flexibel

Vandaag aanmelden is morgen leveren.

Familiebedrijf

Waar iedereen elkaar kent en de klanten op 1 staan

Historie

De eerste generatie
Gebroeders van Eijk is in 1908 opgericht door Janus van Eijk, de overgrootvader van de huidige eigenaren. Hij begon destijds een besteldienst waarbij de goederen met paard en wagen werden uitgevent. In 1919 breidde het bedrijf uit met een busdienst op Weert. Het bedrijf werd inmiddels mede bestierd door zijn broers Fried en Jan. De aanschaf van de eerste vrachtwagen was een model A-Ford. Deze werd echter in de oorlog geconfisqueerd door de Duitsers. De gebroeders gingen illegaal verder met een handkar.

De tweede generatie

Kort na het 40-jarig jubileum van Janus van Eijk droeg deze het bedrijf over aan zijn drie zonen: Jan, Willem en Harrie. De tweede generatie van drie gebroeders. Zij reden destijds in het gereguleerde concessievervoer. Bedrijven kregen een bepaald gebied toegewezen waarbinnen ze het alleenrecht hadden om goederen af te leveren. De gebroeders kregen het gebied: Deurne, Asten, Someren, Mierlo en Helmond. Op de markt in Helmond werden de goederen met andere vervoerders uitgewisseld. Begin jaren 70 wordt het distributievervoer vrijgegeven. De gebroeders gingen toen de regionale distributie doen voor Van Gend en Loos.

De derde generatie
Halverwege de jaren 80 komt de derde generatie van drie gebroeders in de zaak. Peer, Henk en William nemen de zaak over van hun vader Harrie. Zij bouwde een nieuwe loods op de Keskesweg. Enkele jaren later komt hier ook een kantoor bij. Het bedrijf groeit nu hard en is in 2003 al weer toe aan een nieuw gebouw. Een hypermodern distributiecentrum van 5500 m2 verrijst op het naburige Hoogvelt. In 2013 wordt hier ook een volledig ingericht warehouse van 15.000 m2 aan de Beemdstraat in Someren aan toegevoegd.

De vierde generatie
Na drie generaties van de drie broers wordt het familiebedrijf in 2022 voortgezet door de twee neven Pim en Jannis van Eijk. De focus ligt hierbij op het verder optimaliseren en professionaliseren van de organisatie zonder het familiegevoel kwijt te raken. Nieuwe technologieën en technieken gaan hierbij een belangrijke rol spelen. Wat de computer niet kan overnemen is het menselijke en sociale aspect, onze chauffeurs zijn steeds meer ambassadeurs van onze klanten en beschikken over uitstekende sociale vaardigheden.

Werken bij

Word onderdeel van de Gebroeders van Eijk familie

Wij zijn trots op onze medewerkers. Ze gaan voor ons door het vuur en dat doen we ook voor hen. Dat de is kracht van Gebroeders van Eijk. Werken bij Gebroeders van Eijk betekent werken bij een gezellig familiebedrijf. De organisatie heeft een informeel karakter met oog voor de mens en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures

Onze locaties

Wij zijn gevestigd in Asten & Someren

Het distributiecentrum is gevestigd op Het Hoogvelt 8 in Asten. Het distributiecentrum ontvangt alle zendingen die zijn afgehaald door onze chauffeurs. De zendingen worden vervolgens in de nacht door onze gedreven en ervaren distributiemedewerkers geladen. Daarnaast beschikt Gebroeders van Eijk over een warehouse op de Beemdstraat 10 in Someren.

Card image cap

Distributiecentrum

Vestiging Asten

Het Hoogvelt 8, 5721 VW Asten

  • Overslag
  • 60 Docks | 10.000 m2
  • 120 Medewerkers
Card image cap

Warehousing

Vestiging Someren

Beemdstraat 10, 5711 CV Someren

  • Opslag
  • 20 Docks | 15.000 m2
  • 20 Medewerkers
Vragen of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

  • Door het formulier te gebruiken gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring