Klant login
Track & Trace

Op zoek naar de perfecte opslagruimte voor jouw goederen?

Bij Gebroeders van Eijk hebben we een overdekte opslagcapaciteit van 15.000 m2 met moderne camerabeveiliging. Jouw goederen worden zorgvuldig opgeslagen en digitaal geregistreerd met behulp van scanners en barcodes in ons Warehouse Management System (WMS). Via een beveiligde verbinding blijf je altijd op de hoogte van jouw actuele voorraadstatus.

Wat wij voor u kunnen betekenen

 • Modern warehouse
 • Korte én lange termijn opslag
 • 24-uurs bewaking goederen
 • Inzicht in actuele voorraad
Neem contact met ons op

Behoefte aan (extra) ruimte om uw goederen op te slaan?

We zijn verheugd om onze warehousing aan te bieden, waarbij we voldoen aan al jouw opslagbehoeften op een veilige en geavanceerde manier.

Met onze opslagcapaciteit van 15.000 m2 hebben we voldoende ruimte om jouw goederen veilig te bewaren. Ons warehouse is uitgerust met moderne camerabeveiligingssystemen, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op maximale beveiliging van jouw waardevolle goederen.

Om een nauwkeurige en efficiënte opslag te garanderen, maken we gebruik van scanners en barcodes. Elk item wordt digitaal geregistreerd bij in– en uitslag in ons Warehouse Management System (WMS). Dit stelt jou in staat om altijd de actuele voorraadstatus te bekijken via een beveiligde verbinding. Met ons WMS heb je volledige controle en inzicht in jouw opgeslagen goederen voor zowel de korte als lange termijn opslag. Gebroeders van Eijk biedt ook diensten als orderpicking en Value Added Logistics aan. Daarnaast beschikken wij over een douane entrepot voor de opslag van douane goederen.

Bij Gebroeders van Eijk begrijpen we het belang van een betrouwbare en georganiseerde warehouse-service. We streven ernaar om jouw opslagervaring soepel en probleemloos te laten verlopen, met aandacht voor de veiligheid en beveiliging van jouw goederen.

Contact
Klaar om jouw goederen veilig op te slaan of benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe onze warehousing jouw opslagbehoeften kan vervullen. Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen op 0493-712310 of 06-46646509. Bij Gebroeders van Eijk staan we klaar om jouw goederen met zorg en precisie te beheren.

Onze locaties

Wij zijn gevestigd in Asten & Someren

Het distributiecentrum is gevestigd op 't Hoogvelt 8 in Asten. Het distributiecentrum ontvangt alle zendingen die zijn afgehaald door onze chauffeurs. Deze zendingen worden vervolgens in de nacht door onze gedreven en ervaren distributiemedewerkers geladen. Daarnaast beschikt Gebroeders van Eijk over een warehouse op de Beemdstraat 10 in Someren.

Card image cap

Distributiecentrum

Vestiging Asten

't Hoogvelt 8, 5721 VW Asten

 • Overslag
 • 60 Docks | 10.000 m2
 • 120 Medewerkers
Card image cap

Warehousing

Vestiging Someren

Beemdstraat 10, 5711 CV Someren

 • Opslag
 • 20 Docks | 15.000 m2
 • 20 Medewerkers
Vragen of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

 • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring