Klant login
Track & Trace

Om jou als opdrachtgevers zoveel mogelijk te voorzien in al jouw wensen, biedt Gebroeders van Eijk Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL) aan.

Door VAS en VAL aan te bieden, wil Gebroeders van Eijk nét dat stapje extra voor jou zetten. Naast het transporteren van goederen, bieden wij jou ook extra diensten aan. Deze diensten bestaan uit: ompakken, herverpakken, etiketteren / omstickeren, kwaliteitscontrole en retourhandling.

Wat wij voor u kunnen betekenen

 • Ompakken en herverpakken
 • Etiketteren / omstickeren
 • Kwaliteitscontrole
 • Retourhandling
Neem contact met ons op

Gebroeders van Eijk doet nét dat stapje extra door jouw te voorzien in Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL)

We zijn trots om onze uitgebreide Value Added Services en Value Added Logistics aan te bieden als onderdeel van onze hoogwaardige logistieke oplossingen.

Value Added Services 
Met onze VAS-diensten streven we ernaar om waarde toe te voegen aan jouw producten en diensten. We begrijpen dat jouw klanten unieke behoeften hebben. Wij streven ernaar om aan die eisen te voldoen door middel van maatwerk en specialisatie. Ons ervaren team staat klaar om verschillende VAS-diensten aan te bieden, zoals assemblage, verpakking, labeling, herverpakking, kwaliteitscontrole en nog veel meer. We zorgen ervoor dat producten worden omgezet in hoogwaardige, verkoopklare items die voldoen aan de hoogste normen en de verwachtingen van jouw klanten overtreffen.

Value Added Logistics
Daarnaast bieden we ook Value Added Logistics (VAL) om jouw logistieke processen te optimaliseren en te stroomlijnen. We begrijpen dat het beheer van de voorraad en de distributie van goederen van vitaal belang zijn voor het succes van jouw bedrijf. Met onze VAL-diensten bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We kunnen je helpen bij het beheer van voorraadniveaus, orderafhandeling, just-in-time leveringen en een naadloze integratie van jouw logistieke activiteiten. Ons toegewijde team staat klaar om met jou samen te werken en jouw logistieke uitdagingen aan te pakken.

Bij Gebroeders van Eijk begrijpen we dat jouw succes afhangt van efficiënte en betrouwbare logistiek. Met onze VAS- en VAL-diensten bieden we jou flexibiliteit, kwaliteit en toegevoegde waarde.

Contact
Klaar om jouw goederen veilig op te slaan of benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier en ontdek hoe onze warehousing jouw opslagbehoefte kan vervullen. Natuurlijk mag je ons ook gewoon bellen op 0493-712310 of 06-46646509. Bij Gebroeders van Eijk staan we klaar om jouw goederen met zorg en precisie te beheren.

Onze locaties

Wij zijn gevestigd in Asten & Someren

Het distributiecentrum is gevestigd op 't Hoogvelt 8 in Asten. Het distributiecentrum ontvangt alle zendingen die zijn afgehaald door onze chauffeurs. Deze zendingen worden vervolgens in de nacht door onze gedreven en ervaren distributiemedewerkers geladen. Daarnaast beschikt Gebroeders van Eijk over een warehouse op de Beemdstraat 10 in Someren.

Card image cap

Distributiecentrum

Vestiging Asten

't Hoogvelt 8, 5721 VW Asten

 • Overslag
 • 60 Docks | 10.000 m2
 • 120 Medewerkers
Card image cap

Warehousing

Vestiging Someren

Beemdstraat 10, 5711 CV Someren

 • Opslag
 • 20 Docks | 15.000 m2
 • 20 Medewerkers
Vragen of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

 • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring